Vores Undervisere

Alle Vores undervisere er uddannet Guld- og Sølvsmede med erfaring i og passion for at lære fra sig.
Mange af vores undervisere har været med helt fra starten og har blandt andet undervist på guldsmedehøjskolen og driver eller har drevet egen forretning. 
Derudover har vi mange forskellige gæstelærer tilknyttet værkstedet som løbende underviser i special kurser.

Gitte Bjørn er værkstedsejer, uddannet guldsmed, skuemester og medlem af Guldsmedelaugets Styrelse. Gitte har undervist i 20 år, og hendes engagement og viden er velkendt og værdsat bredt inden for faget.
Som en af landets mest markante korpus-kunstnere har hun altid en ny vinkel på kursisternes arbejde.

Hans Henrik Petersen

Hans Henrik Petersen er uddannet guldsmed og underviser i smykketeknik på alle niveauer. Hans Henrik er den underviser som har været tilknyttet værkstedet længst tid, og hans faglighed, pædagogiske tilgang til læringsprocessen, humor og kærlighed til kage har været med til at tegne værkstedet gennem alle årene.

Manuel Sjødahl

Manuel Sjødahl er uddannet sølvsmed, og underviser primært i korpus og større smykker så som armringe og kraftige fingerringe: Manuel er kort og godt en troldmand med en hammer i hånden. Som eminent håndværker og dygtig formidler bærer han sit fags traditioner sikkert ind i fremtiden. Manuel deler sin tid mellem Gitte Bjørns Værksted og Georg Jensens Sølvsmedie.

Camilla Eskildsen

Fyldestgørende tekst er på vej.

baggrund_1920x1200

Marie Rimmen

Fyldestgørende tekst er på vej.

Michael Strøm

Fyldestgørende tekst er på vej.

Luk menu

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Læs mere