Vores Undervisere

Alle Vores undervisere er uddannet Guld- og Sølvsmede med erfaring i og passion for at lære fra sig. Mange af vores undervisere har været med helt fra starten og har blandt andet undervidst på guldsmedehøjskolen og drevet egen forretning. 

Gitte Bjørn er værkstedsejer, uddannet guldsmed, skuemester og medlem af Guldsmedelaugets Styrelse. Gitte har undervist i 20 år, og hendes engagement og viden er velkendt og værdsat bredt inden for faget.
Som en af landets mest markante korpus-kunstnere har hun altid en ny vinkel på kursisternes arbejde.

Hans Henrik Petersen

Hans Henrik Petersen er uddannet guldsmed og underviser i smykketeknik på alle niveauer. Hans Henrik er den underviser som har været tilknyttet værkstedet længst tid, og hans faglighed, pædagogiske tilgang til læringsprocessen, humor og kærlighed til kage har været med til at tegne værkstedet gennem alle årene.

smykkekursus sølvsmed

Manuel Sjødahl

Manuel Sjødahl er uddannet sølvsmed, og underviser primært i korpus og større smykker så som armringe og kraftige fingerringe: Manuel er kort og godt en troldmand med en hammer i hånden. Som eminent håndværker og dygtig formidler bærer han sit fags traditioner sikkert ind i fremtiden. Manuel deler sin tid mellem Gitte Bjørns Værksted og Georg Jensens Sølvsmedie.

Camilla Eskildsen

Fyldestgørende tekst er på vej.

Sergei Gorioukhin

Sergei er guldsmed, uddannet i Moskva. Efter at have taget Institut for Ædelmetal og vist sit fabelagtige håndværk blev han fast ansat som faglærer for guldsmedelærlinge på teknisk skole, hvor han var ansat i 19 år. På Gitte Bjørns Værksted underviser Sergei på de intensive forløb, hvor han virkelig er med til at flytte kursisternes kunnen.
DSC_5059-960x686

Marie Rimmen

Fyldestgørende tekst er på vej.

Close Menu