Udenfor værkstedet vægge

sker der også mange ting dette efterår.

F.eks. har Galleri Bærbart i Nybrogade udstilling med værker af Helle Bjerrum, Trine Trier og Malene Kastalje fra fredag d.28.09. til d.12.10.

Jeg vil gerne fremhæve Malenes arbejder;

Dels vil flere af værkstedets kursister kende hende, da hun har været på kursus hos os i adskillige sæsoner, dels er hendes arbejder så usædvanlige at jeg simpelthen totalt må opgive at tænke på Hvordan de er lavet og blot nyde at de netop er lavet !!
Kik eventuelt forbi Galleriet på Kulturnatten d.12.10 – for da véd jeg, at Malene selv vil være tilstede !

Et andet rigtig spændende sted at besøge er Galleri A.Petersens  på Kløvermarksvej 70 –  lige rund om hjørnet i forhold til vores værksted på Prags Boulevard !

Det er et super æstetisk sted, hvor de kun promoverer det bedste af det bedste kunsthåndværk.

Fra den 5. oktober til d. 28. februar viser de en udstilling med navnet Japan Retur.

Titlen hentyder til, at Udstillingen viser alle de projekter, som Statens Kunstfond har støttet og haft fokus på for at fejre 150-året for den dansk-japanske handelsforbindelse.

Og der er korpus arbejder af Emil Borregaard, som også er med på Skt. Loyeudstillingen på Museet på Koldinghus, og Yuki Ferdinandsen. Smykkekunsten er repræsenteret med arbejder af Helen Clara Hemsley og Janne K. Hansen. Sidstnævnte driver det smukke galleri Goldfingers i Klosterstræde ! Og igen – det ligger kun én km. væk og har åbent  onsdag til fredag fra kl 12 til kl 18 og i weekenderne fra kl 10 til kl 16 !

Og En sidste oplevelse jeg vil reklamerer for her, er ”Laugenes Opvisning” som løber af stablen i Moltkes Palæ d.30. Oktober. Stå-plads-billetter kan stadig fås på hjemmesiden www.Laugenesopvisning.dk

Der er mange forskellige håndværk repræsenteret på podiet – og fra vores branche deltager Arnby & Mejlvang, Bodil Binner, Mads Heindorf, Malene Helweg-Larsen og Michael Weihe.

Luk menu

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Læs mere