Skolen ligger på Prags Boulevard, lige i starten af Amager. Her har den ligget siden 2007. Gitte Bjørn er værkstedsejer og står for den daglige drift af skolen.
Foreningen SMYK2000 står for den administrative del af driften, og derfor booker du dine smykkekurser gennem SMYK2000’s bookingsystem.

Værkstedet

Gitte Bjørn er ikke medlem af Guldsmedelaugets Styrelse og Skuemester for ingenting: Hun gennemgår og vedligeholder værkstedets faciliteter og værktøjer løbende, som om det var hendes eget – hvad det selvfølgelig også er.. Gitte har styr på sagerne.

Værkstedet er naturligvis certificeret til undervisning og fuldt forsikret – her er det tilladt at lege med ild.. 🙂

Og her skal være hyggeligt og rent – så rent som et værksted nu kan være. Friske blomster, hjemmebagt kage, hjertelig latter og god kaffe bidrager altid positivt til de arbejder, vi frembringer!

Pladserne

Vi har to undervisningslokaler.
Det store har 14 veludstyrede pladser med direkte adgang til hammerrum, smelterum og slibefaciliteter,

Det lille, i daglig tale kaldet “Mistbænken” (se ordforklaring), har 8 veludstyrede pladser. Mistbænken er indrettet med henblik på specialkurser og intensivkurser.

På begge værksteder er alle pladser fuldt udstyret med professionelt værktøj og separat udsugning.
Alle kurser på Gitte Bjørns Værksted afholdes af faglærte, udøvende guld- og sølvsmede, og hver kursist har sin egen plads.

Værktøjet

Gitte Bjørns Værksted er kendt for at være Danmarks bedst udstyrede smykkeværksted.
Vi har et veludstyret og lydisoleret hammerrum for dem som arbejder med korpus. Vi har dobbelte slibemaskiner, polermaskiner og en kradsemaskine med vand, så finish’en kan stå præcis så flot, som du vil have. Vi har 3 separate fatte- og fræsepladser, hver med micromotor og alt til fatning: fræsere, overtrykker, tiltrykker og diverse stikler. Vi har ringstrækker, søjleboremaskine, polertromle. Og naturligvis har vi også smelterum med digler til både sølv og guld.

Og meget, meget mere..

Samarbejdet med SMYK2000

Når du tilmelder dig, sker det gennem SMYK2000,  som er kursusudbyder og vores kursisters helt egen forening. Det giver en lavere pris til alle vores kursister.
 
Du kan melde dig ind i foreningen samtidig med at du tilmelder dig et kursus og få adgang til specielle medlemsarrangementer. Det koster 25 kr. om året.. 🙂

Find vej

Luk menu

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Læs mere