Gitte Bjørns Værksted tilbyder smykkekurser med fokus på helt basale grundlæggende teknikker og kurser der dykker ned i helt specifikke emner. 
Vi underviser kursister på alle niveauer i guld- og sølvsmede teknikker. Vores kursister er alt fra den smykkeinteresserede hobby-enthusiast til den udlærte guldsmed der ønsker at dygtiggøre sig i avancerede teknikker.

Vores-Kurser

Vores kurser

Vi har mange forskellige smykkekurser der henvender sig til alt fra professionelle guldsmede til smykke designere og hobbyentusiaster.  Alle ugens hverdage, formiddage, eftermiddage og aftener. Og weekender, og sågar ugekurser i ferierne – Danmarks bedste smykkeværksted har med garanti et kursus, der passer til dig!

Undervisere

Alle Vores undervisere er uddannet Guld- og Sølvsmede med erfaring i og passion for at lære fra sig. 
Mange af vores undervisere har været med helt fra starten og har blandt andet undervidst på guldsmedehøjskolen og drevet egen forretning. 

Om skolen

Skolen har ligget på på Prags Boulevard siden 2007. Gitte Bjørn er værkstedsejer og står for den daglige drift af skolen. Der er to undervisningslokaler og alle pladser udstyret med alt det nødvendige værktøj. Hver kursist får sin egen plads udstyret med alt det nødvendige værktøj, der gennemgås og vedligeholdes løbende.

Følg med på vores Instagram

  • Dåbsske til Baby-Helena ❤️Tillykke til de glade forældre i NYC ; Julie & Thomas. Skeen står i min ynglings-morgenmads-skål, drejet af @sigridhovmand ! Dén får baby Ikke med 😉
  • Hey! Jeg har været på weekendkursus 😜 Hos en super dygtig saddelmager i Hundested... Tak til Karina @leathergoodshundestedhavn for et par lærerige dage. Arbejdet på billedet skal ende som et ringbind til sange og noder. Der mangler alt sy-arbejdet, men det bliver først når det er helt tørt! #leatherwork #handcraft #quality #goldsmithwithahobby #håndværkerlegestue #traditionalartwork
  • Kande i sterlingsølv med afstøbning af barnehænder som hældetud fra min udstilling "Body & Soul" på Museet på Koldinghus, 2015. Højde 32 cm / diameter 30 cm.
For at beholde blot eet godt stykke fra udstillingen forærede jeg kanden til min kæreste... #sølv #silver #silverware #hænder #hands #art #pitcher #artsandcrafts #sølvkande
  • In the workshop #GitteBjørnsVærksted – and only visible for the schools students and our guests, I right now show a very very very small exhibition with models of the very very big works I have designed !
As a goldsmith, it is quit unik to have designed a play-ground for children in Copenhagens most central and historic park.  #legepladseniKongensHave. 
A divers playground under water at #Amagerstrandpark. 
A sculpture that plays music in honor of an internationally renowned composer #CarlNielsensFlygeliOdense. 
An armchair-bull in bronze for #HvalsøpåSjælland… 
and a few more peculiar works special for the public space… I LOVE the the chances I've got.. And I will work my butt of to get more of them 😍
  • Lærermøde, sæsonstart og ostemadder, så er vi ligesom igang ! - Se den lille update på facebook siden og gittebjorn.dk #smykkekurser #smykkekursus #kurser #kursus #værksted #smykkefremstilling
  • I do not have a pressure cooker – but HEY, I have a lot of #goldsmithtools 😜
  • Wedding rings in gold and white gold (and a single ring from the family).
Raw diamonds for an unpolished pair, close to my heart ❤️❤️❤️
  • My #peppermill is now completely finished So I hurried up with some photo details from the inside !
#karljohan #peberkværn #indeni #peugeotkværn #sølvsmedearbejde

Hold dig opdateret

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev kan vi holde dig opdateret med hvad der sker
– så som nye hold og tiltag på værkstedet.

Luk menu