Ugekursus: Medaljoner og små æsker

Man skal kunne sine klassikere - og den klassiskeste klassiker er nok en medaljon!

Vi skal bare vide om du kan lodde? – For hvis du kan, så kan du i påsken 2019 komme på et helt unikt ugekursus hos Gitte Bjørns Smykkekurser og lave din egen medaljon eller lille æske.

Du kan tilmelde dig her: https://www.smyk2000.dk/vores-kurser/temakurser/medaljoner-og-smaa-aesker/

Kurset henvender sig primært dig, som enten er studerende indenfor smykkebranchen som f.eks Smykke, Teknologi og Business på KEA eller Accessory på DSKD eller dig som bare gerne vil have mere erfaring med selv at lave smykker med stor præcision. Kurset fungerer som et supplement til uddannelserne og giver dig en bedre fornemmelse for det Gode Håndværk.

På dette kursus skal du lave en medaljon eller lille æske med en charnier (eller hængsel, som det hedder for ikke-smykkesagkyndige). Fælles for dem er, at charnieren holder de to dele sammen, og de skal Passe Perfekt – det er det, der er øvelsen! Og det kræver at du er indstillet på en uge med skydelæren inden for rækkevidde og tungen lige i munden..

Du kan selv designe udseendet, men den klassiske charnier skal indgå i designet.

Når du får Verdens Bedste Idé til et smykke, har du to muligheder: Enten skal du betale en professionel for at lave det – eller også skal du kunne lave smykket selv.

Og når du kan lave det selv, så har du Fuld Frihed til at udtrykke dig, og du Ved hvad der er muligt i produktion – og endnu vigtigere, hvad der ikke er muligt.

Pris: Vi ved at det ikke altid er lige let at få økonomien til at hænge sammen når man er på SU, så derfor har vi valgt at lave et JULETILBUD, der gælder fra d. 4 dec indtil d. 31 dec på 1.355,- for studerende bosiddende i København eller Frederiksberg og 1.595.- for alle andre. Derefter vil prisen være henholdsvis 1.780,- og 2020,-

Tidspunkt: Mandag – fredag d. 15.- 20. april. fra kl. 09.00 til kl. 16.00

Før holdstart: Du vil 8-10 dage før holdstart få tilsendt en infomail med opgavebeskrivelse, så du (hvis du ønsker det) kan forberede udformningen af din medaljon før kursusstart.

Tilmelding: https://www.smyk2000.dk/vores-kurser/

Luk menu

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Læs mere