Vores Kurser

Vi har mange forskellige smykkekurser der henvender sig til alt fra professionelle guldsmede til smykke designere og hobbyentusiaster.  Alle ugens hverdage, formiddage, eftermiddage og aftener. Og weekender, og sågar ugekurser i ferierne – Danmarks bedste smykkeværksted har med garanti et kursus, der passer til dig!
Når du trykker Læs mere og book, bliver du sendt videre til vores samarbejdspartner SMYK2000s booking system.

Dag- og aftenkurser

I løbet af 12 mødegange og 48 lektioner får du mulighed for at arbejde med guldsmedeteknikker og udføre dine helt personlige smykker og objekter i guld, sølv, kobber, messing m.m. Der kræves ingen forudgående kendskab til faget. Vi tilbyder også forårsforløb af 5 uger/ 20 lektioner.
 

Weekendkurser

I løbet af 2 mødegange og 18 lektioner får du mulighed for at arbejde med guldsmedeteknikker og udføre dine helt personlige smykker og objekter i guld, sølv, kobber, messing m.m. Disse komprimerede forløb er også anbefalelsesværdige at tage hvis man er nybegynder.

Ugekurser

I løbet af 5 mødegange og 40 lektioner får du mulighed for at arbejde med guldsmedeteknikker og udføre dine helt personlige smykker og objekter i guld, sølv, kobber, messing m.m. Disse komprimerede forløb er også anbefalelsesværdige at tage hvis man er nybegynder.

Kurser fortsat

Emalje Kursus ved Lonny Fechner

Kurset henvender sig til dem, som ønsker en introduktion til klassisk emalje-arbejde. 
Forudsætningerne for at deltage er, at du allerede har kendskab til grundlæggende guldsmede-teknikker.
 
Ugekursus
Dato: Bliver annonceret d.1/2- 2019

Støbekursus

Kursus med Sepia og kartoffel støb, det lyder måske underligt, men Disse metoder vil blive brugt på dette hold med Kreativ, ekspressiv støbeteknik.

Weekendkursus
Dato: Bliver annonceret d.1/2- 2019 hvis kurset bliver oprettet som forårshold

Smykkernes udtryk ved Marie Louise

Kurset prioriterer at undersøge smykkets potentiale igennem samtaler, skitsering og modelarbejde samt overvejelser omkring placering, formgivning og materialer.

Weekendkursus
Dato: Bliver annonceret d.1/2- 2019

Fokus på fatninger

På dette kursus vil deltageren blive undervidst i at fremstille fatninger til smykkesten samt at fatte disse. Kurset kræver at deltageren har kendskab til håndværket og kan foretage lettere opmåling, boring og justering.

Vokskurser

På kurset vil du blive præsenteret for arbejdsteknikker i hård filevoks, samt blød ”ostevoks”. Der vil være mulighed for at arbejde målrettet figurativt efter modeller, og blive undervist i hvad der fungere bedst i støb.

Andre kurser

Vi har løbende forskellige gæstelærere der afholder special kurser på værkstedet. Vær opmærksom på at nogle af kurser vil have visse krav om forudsætninger for kursisten.

Hold dig opdateret

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev kan vi holde dig opdateret med hvad der sker
– så som nye hold og tiltag på værkstedet.

Luk menu