Vores Kurser

Vi har mange forskellige smykkekurser der henvender sig til alt fra professionelle guldsmede til smykke designere og hobbyentusiaster.  Alle ugens hverdage, formiddage, eftermiddage og aftener. Og weekender, og sågar ugekurser i ferierne – Danmarks bedste smykkeværksted har med garanti et kursus, der passer til dig!
Når du trykker Læs mere og book, bliver du sendt videre til vores samarbejdspartner SMYK2000s booking system.

Dag- og aftenkurser

I løbet af 12 mødegange og 48 lektioner får du mulighed for at arbejde med guldsmedeteknikker og udføre dine helt personlige smykker og objekter i guld, sølv, kobber, messing m.m. Der kræves ingen forudgående kendskab til faget. Vi tilbyder også forårsforløb af 5 uger/ 20 lektioner.
 

Weekendkurser

I løbet af 2 mødegange og 18 lektioner får du mulighed for at arbejde med guldsmedeteknikker og udføre dine helt personlige smykker og objekter i guld, sølv, kobber, messing m.m. Disse komprimerede forløb er også anbefalelsesværdige at tage hvis man er nybegynder.

Ugekurser

I løbet af 5 mødegange og 40 lektioner får du mulighed for at arbejde med guldsmedeteknikker og udføre dine helt personlige smykker og objekter i guld, sølv, kobber, messing m.m. Disse komprimerede forløb er også anbefalelsesværdige at tage hvis man er nybegynder.

Kurser fortsat

Emalje Kursus ved Lonny Fechner

Kurset henvender sig til dem, som ønsker en introduktion til klassisk emalje-arbejde. 
Forudsætningerne for at deltage er, at du allerede har kendskab til grundlæggende guldsmede-teknikker.
 
Ugekursus
Dato: 29-07-2019

Vokskursus

På kurset vil du blive præsenteret for arbejdsteknikker i hård filevoks, samt blød ”ostevoks”. Der vil være mulighed for at arbejde målrettet figurativt efter modeller, og blive undervist i hvad der fungere bedst i støb.
 
Weekendkursus
Dato: 2./3. marts 2019 – SPECIALHOLD

Smykkernes udtryk ved Marie Louise

Kurset prioriterer at undersøge smykkets potentiale igennem samtaler, skitsering og modelarbejde samt overvejelser omkring placering, formgivning og materialer.

Weekendkursus
Dato: 30-31/3-2019

Sølvsmede kursus

På dette kursus vil du blive introduceret til sølvsmedearbejdet i sin mest basale form. Her kan du blandt andet lære at lave den klassiske ske, et krus eller en lille skål til dit barnebarn eller til en anden du holder af – Arvestykker som man kan have resten af livet. 

Underviser er Manuel Sjødahl, som primært laver sølvsmedearbejde og smykker i den større skala. 

Weekendkursus
Dato: 23./24. Februar 2019

Fokus på forrivninger

Forrivning niveau 2 – 16./17. marts 2019 – Specialhold.

På dette kursus vil du blive introduceret til forrivning af sten i andre faconer end den gængse runde. Sergei vil demonstrere forrivning af oval, firkantede og hjerteslebne sten. Ligesom du kan stifte bekendskab med forrivning af runde sten så de danner et hjerte – eller i forløb så de sidder tæt på række.

Kurset kræver præcision og gode øjne. 

Forudsætningen for at deltage er, at du enten har deltaget på Sergeis forriverkursus med fokus på runde sten, eller at du på anden vis har lært at forrive og er tryg ved denne teknik  

Weekendkursus
Dato: 16./17. marts 2019

Andre kurser

Vi har løbende forskellige gæstelærere der afholder special kurser på værkstedet. Vær opmærksom på at nogle af kurser vil have visse krav om forudsætninger for kursisten.

Luk menu

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Læs mere