Forrrivningskursus

- Del 2.

I sidste weekend var der ‘Forrivning niveau 2’ kursus med Sergei som underviser.

Her blev min, og de andre kursisters, evne til at være præcis sat på prøve. – Så med tungen lige i munden og lupbrillen på plads skulle vi først forrive runde 2mm sten på rad og række og dernæst 3mm sten i en trekants formation.
På kurset fik vi også muligheden for at prøve kræfter med mere avancerede former så som ovale, firkantede og hjerte sten, men for mig må det blive på forrivningskursus niveau 3- da jeg havde rigeligt at gøre med præcisionen til de helt tætsiddende sten. 

men Nøj!! hvor var det fedt når stenene sad fast som de skulle, med den helt rigtige afstand mellem hver sten!! 

Det forrige kursus (altså niveau 1) handlede om selve teknikken bag at forrive og hvordan man lærte at lave/justerede sit eget og helt rigtige værktøj til at passe til lige netop din hånd og dit behov- hvor dette kursus (niveau 2) handlede om at være meget mere nøjagtig og at skynde sig langsomt- for det tager tid at blive god til at forrive og det kræver at man øver øver øver sig 🙂 

Sergei var enormt tålmodig, dygtig til at lære fra sig og alle kursisterne fik undervisning der passede til deres niveau. Jeg tror ikke at jeg er alene om at sige at kurset var virkelig vellykket og min opfattelse var at mere eller mindre alle på holdet fik rykket sig enormt meget!
Til næste niveau forrivningskursus skal jeg nok øve mig lidt mere for at få noget rutine, så jeg også kan lære at forrive andet end runde sten. 

💎  Sally F. Enghoff

Tidligere
Næste
Luk menu

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Læs mere