Dit Frirum

Gitte Bjørns Værksted / Smyk2000 er blevet valgt til at repræsentere de Københavnske aftenskoler i ny reklame.

Dit Frirum

Dit Frirum er aftenskolerne i København. Dit Frirum er, hvor du møder mennesker. Dit Frirum er, hvor du forundres og fortabes. Dit Frirum er dit eget.Vi glæder os til at se dig på en af Københavns mange aftenskoler.Find din aftenskole her: www.samraadkbh.dk/ditfrirum/Produktionsselskab: Kontra produktionerSkuespillerinde: Ibbi El Hani

Slået op af Dit Frirum i Torsdag den 10. januar 2019

Her er den lille film vi synes i skal se  

Københavns Kommune tog i efteråret initiativ til at få lavet en ‘infomercial’ – en reklamefilm om alle de fremragende aftenskoletilbud, kommunen tilbyder sine borgere. 

Og ja, vi er lidt stolte! For kommunen var det helt naturligt at bruge Gitte Bjørns Værksted / Smyk2000,  som ét af de fire ‘locations’, de ville bruge til filmen. Det tog nøjagtig 8 opringninger at få 8 af værkstedets kursister til at indfinde sig på datoen (det kan godt være, at vi i følge kommunen og Aftenskolernes Samråd har byens bedste værksted –  men vi har godt nok også byens bedste kursister!)

Gitte havde sørget for lidt godt at spise og drikke, mens vi ventede på at filmholdet stillede op. Lyssætning, drejebog, kameravinkler – alt blev gennemgået. Og så: “Action!” Scenen blev taget et par gange. Optagelserne var overstået på godt og vel 45 minutter og så skulle filmholdet ellers videre til en anden aftenskole med dans på programmet.

Aftenskolernes Samråd København har også spurgt os, om vi havde nogle historier om vores værksted og vores kursister, som vi havde lyst til at dele med dem, og som de kunne bruge på deres Instagram og Facebook side. Selvfølgelig havde vi det, og de historier venter vi nu spændt på at se på deres Instagram og Facebook.

Du kan selv følge med på @ditfrirum på instagram – og ellers kan du være helt sikker på, at vi nok skal dele dem, når de kommer!

Find kurser og tilmeld dig her.
 
Luk menu

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Læs mere